nieuws

Hotel NL-hockeyteam getroffen door Mexicaanse griep

Hotel

Het hotel in Sydney waar de Nederlandse hockeysters eerder deze maand verbleven tijdens de Champions Trophy is getroffen door de Mexicaanse griep. De ziekte werd bij een van de hotelgasten geconstateerd.

Hotel NL-hockeyteam getroffen door Mexicaanse griep

Op advies van de Australische toernooiarts zijn aan alle selecties en begeleidingsteams die in het hotel verbleven, uit voorzorg medicijnen verstrekt. Ook aan het Nederlandse team. De incubatietijd is inmiddels voorbij en er is geen griep vatgesteld bij de Nederlandse hockeydames.

Utrechtse horeca

Hockeyinternational Wouter Jolie is wel getroffen door de Mexicaanse griep. De speler van Bloemendaal is positief getest en kreeg medicatie toegediend. Jolie, die woont in Utrecht, heeft het virus waarschijnlijk in de Utrechtse studentenwereld opgelopen.Daar zijn meer gevallen van besmetting bekend. Of de hockeyman zijn besmetting in een Utrechts horecabedrijf heeft opgelopen of elders, is niet bekend.

Reageer op dit artikel