Hotel Notting Hill in Amsterdam geopend

Hotel Notting Hill in Amsterdam geopend

Amsterdam is een nieuw hotel rijker. Het viersterren boutique hotel Notting Hill van de broers Chang en Ad Lin gaat 13 oktober officieel open. General manager van het hotel is Patrick Kerkhoven. Hij gaf in het verleden leiding aan het Pulizer Hotel in Amsterdam.

De broers Lin runnen hun hotel als onderdeel van de keten van WIN Hotels. Zo zijn ze ook bezig met een nieuw hotel in Amsterdam Noord op het NDSM-terrein. De broers Lin hebben al meerdere hotels in Amsterdam, waaronder Hotel De Looier, Falcon Plaza en City Garden. Gasten kunnen al vanaf mei 2011 slapen in Notting Hill.

Wim Hoopman

Het interieur van het Notting Hill hotel – 67 kamers – is van de hand van HIP, van Wim Hoopman Interior Projects. Door het hele hotel is de reiziger Monsieur Notting Hill verwerkt. Zo staat er een bronzen beeld van hem in de lobby en hangen er op de hotelkamers schetsen over hem.

Alle kamers beschikken over verhoogde cassetteplafonds, met de hand gemaakt. De badkamers zijn voorzien van hoogglansmarmer,een raam met shutters, special ontworpen wastafels en regendouches.

De 67 kamers zijn voorzien van airco, LED-tv, en een Nespresso apparaat. Hotel Notting Hill beschikt over een restaurant, bar en terras aan de gracht. Notting Hill ligt aan het Westeinde, tegenover het kantoor van de Nederlandsche Bank.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.