nieuws

Hotel Nuland onderzoekt brief van burgemeester

Hotel

Van der Valk Hotel Nuland in Nuland laat zijn advocaat onderzoeken hoe om te gaan met een brief van burgemeester Roel Augusteijn van de gemeente Maasdonk aan het hotelbedrijf. Augusteijn stuurde Hotel Nuland een brief na ongeregeldheden tijdens een feest in het hotel.

Hotel Nuland onderzoekt brief van burgemeester

Oorzaak van de twist tussen Hotel Nuland en burgemeester Augusteijn is de Foute Party van Q-Music die zaterdag 11 december in het hotel werd gehouden. Bij het feest braken ongeregeld en vechtpartijen uit waardoor politie moest worden ingezet, zo meldt het Brabants Dagblad.

In een brief aan het hotel laat de burgemeester weten dat het garderobestysteem tijdens het feest heeft gefaald. Augusteijn zegt dat twee man personeel in de garderobe op 1.200 bezoekers te weinig was.

Met het feest werd de exploitatievergunning van Hotel Nuland overtreden, vindt Augusteijn. Directeur Martien Heinrichs van Hotel Nuland ontkent dit.

‘Augusteijn schrijft dat wij voor zo’n feest een vergunning aan kúnnen vragen, niet dat we het moeten. Dat moeten we ook niet, in de apv van de gemeente Maasdonk staat dat horeca geen extra vergunning voor dansfeesten aan hoeft te vragen’, aldus Heinrichs in het Brabants Dagblad.

De hoteldirecteur heeft nu zijn advocaat opdracht gegeven om uit te zoeken hoe om te gaan met de brief van de burgemeester.

Reageer op dit artikel