nieuws

Hotel Okura niet in finale DHA

Hotel

Het Amsterdamse hotel Okura heeft zich niet weten te plaatsen voor de finale van de Dutch Hotel Award 2006. Ook het luxe The Westin in Rotterdam behoort bij de afvallers. Drie hotels zijn door naar de finale van de prestigieuze wedstrijd voor beste hotelmanagementteam.

Hotel Okura niet in finale DHA

De drie finalisten zijn conferentiehotel Kapellerput in Heeze, Holiday Inn IJmuiden en Meridien Des Indes in Den Haag. Dat heeft de wedstrijdleiding bekendgemaakt. Naast Okura en The Westin vallen ook Grand Hotel Arion (Vlissingen), Efteling Hotel, NH Capelle (Capelle a/d IJssel), NH Leeuwenhorst (Noordwijkerhout) en Villa de Duinen (Noordwijk aan Zee) af.

Begin juni maakt Missethotel.nl bekend wie de opvolger is van Hotel Beaumont in Maastricht. De eerste editie van de Dutch Hotel Award werd gewonnen door het Vlaardingse Delta Hotel van de veelzijdige ondernemer Lucas Petit. Totaal schreven zich 58 hotels in voor de wedstrijd.

Reageer op dit artikel