nieuws

Hotel op nieuw recreatieproject Waterdunen in Zeeland

Hotel

Een hotel met tachtig kamers maakt onderdeel uit van een groot, nieuw natuur- en recreatieproject Waterdunen nabij Breskens in Zeeland. De zoektocht naar een geschikte hotelexploitant is gestart.

Dat laat Ontwikkelingsmaatschappij Waterdunen bv weten. De aanleg van het project gaat in 2013 van start en bevat naast een hotel onder andere 400 logementen, 300 kampeerplaatsen en kleinschalige horeca.

Recreatieproject Waterdunen komt op de plaats waar nu camping Napoleon Hoeve en een akkerbouwgebied liggen. De vierhonderd recreatieverblijven worden gebouwd op een ruimte van 40 hectare. Voor de duincamping van driehonderd plaatsen is 14 hectare gereserveerd. Het hotel krijgt tachtig kamers. Verder wordt er een boulevard gebouwd voor kleinschalige horeca en detailhandel.

Inmiddels is de zoektocht naar een geschikte hotelexploitant gestart. ‘De bedoeling is partijen te vinden die kunnen zorgen voor een duidelijke meerwaarde en tegelijkertijd in de geest van Waterdunen een aansprekende kijk hebben op ontwikkelen en exploiteren van commercieel toeristisch onroerend goed’, aldus Hans de Vries van Waterdunen bv.

Reageer op dit artikel