nieuws

Hotel Papendal sponsort gehandicaptensport

Hotel

Hotel en Congrescentrum Papendal in Arnhem is een overeenkomst aangegaan met het Fonds Gehandicaptensport. Hiermee mag Hotel en Congrescentrum Papendal zich officieel supporter noemen van het Fonds.

Hotel Papendal sponsort gehandicaptensport

Het gaat om een overeenkomst voor drie jaar, laat het hotel weten. Met het supportership zal Hotel en Congrescentrum Papendal een substantiële bijdrage leveren aan de fondsenwervende activiteiten van Fonds Gehandicaptensport. Daarnaast stelt het faciliteiten en accommodatie beschikbaar aan het Fonds.

‘Wij steunen jaarlijks een aantal goede doelen. In ons hotel en congrescentrum komen vele zakelijke en sportgasten. Het steunen van de gehandicapte sporter is geheel in lijn met onze filosofie. Die luidt: gastvrijheid voor zakelijke en sportieve evenementen’, aldus directeur Hans Blaauw van Hotel en Congrescentrum Papendal.

Hotel en Congrescentrum Papendal is een zelfstandig onderdeel van NOC*NSF. Sinds de opening van 1971 ontwikkelde het bedrijf zich volgens eigen zeggen tot een toonaangevende locatie voor zowel sportieve- als zakelijke bijeenkomsten. Bij het hotel en congrescentrum werken meer dan zeventig mensen

Zie ook

Reageer op dit artikel