nieuws

Hotel Pillows in Zwolle open

Hotel

Het fonkelnieuwe hotel Pillows in Zwolle heeft haar eerste gasten ontvangen. Het vijfsterren boutiquehotel is direct tot vlaggenschip van Sandton Hotels gebombardeerd. Voor de nieuwe general manager Sylvester Ponsen een schone taak om Pillows op stoom te krijgen.

Hotel Pillows in Zwolle open

Pillows is gehuisvest in een oud politiebureau in het centrum van Zwolle. Het hotel telt 44 ruime designkamers, sauna’s, zonnebanken, lounge, restaurant en vergaderzalen. Aan de opening ging een lange bouwperiode vooraf.

Gm Sylvester Ponsen, drie maanden voor de opening weggeplukt bij Bilderberg, kijkt terug op een succesvolle opening. ‘We hebben veel positieve reacties gehad van onze eerste gasten. De opening verliep erg goed. Het is nu tijd voor het aanscherpen van details, zoals het schilderen van de buitenkant, het zoeken van een goede bloemist en het trainen van het personeel’.

Ponsen over Pillows Zwolle

Moederbedrijf Sandton Hotels heeft grote plannen met het Pillows-concept. Na Zwolle moet er een nieuw hotel komen in Amstelveen, tussen de snelwegen A10 en A9. Sandton-directeur Rogier Braakman meldde onlangs verder ‘niet uit te sluiten het Pillows-concept verder uit te breiden naar meer stedelijke locaties’.

Reageer op dit artikel