nieuws

Hotel Post-Plaza opent met congres

Hotel

Grand Hotel Post-Plaza opent op 4 maart haar deuren in het centrum van Leeuwarden. De officiële opening van het viersterrenhotel wordt gecombineerd met een minicongres met als thema ‘Hoe gastvrij is Leeuwarden?

Hotel Post-Plaza opent met congres

John Jorritsma, Commissaris van de Koningin van Friesland, ontvangt de gasten van het minicongres.

In het discussiepanel zitten onder meer burgemeester Ferd Crone van Leeuwarden, Joost van Wijk, directeur van Conference Line en meesterkok Albert Kooy, tevens executive chef Hoge Hotelschool Leeuwarden. Ook hospitality kenner Willem Reimers, bekend van tv-programma’s als Herrie in het Hotel en Mijn Tent is Top zal aanschuiven.

Na afloop zal het hotel op ludieke en historische wijze officieel geopend worden door de burgervader van de Friese hoofdstad. Het logiesbedrijf is gesitueerd in een monumentaal pand uit 1831, dat oorspronkelijk het woonhuis van de bankierfamilies Buma en Gratama was.

Post-Plaza beschikt onder andere over 43 hotelkamers en suites, een brasserie met luxe bar en lounge, een wellnessruimte en 20 zalen. Het is aangesloten bij Quality Lodgings, de verzameling van kleinschalige kwaliteitshotels met een uitstekende keuken.

Reageer op dit artikel