nieuws

Hotel-restaurant haalt gasten met eigen pontje

Hotel

De uitbaters van restaurant ’t Veerhuis, aan de Oosterschelde bij Anna Jacobapolder, exploiteren deze zomer ook het toeristische pontje tussen Anna Jacobapolder en Bruinisse. Daarmee zetten ze hun eigen gasten over.

Hotel-restaurant haalt gasten met eigen pontje

Eric en Karin Moerland, de eigenaren van hotel-restaurant ‘T Veerhuis op het uiterste puntje van het eiland Sint Philipsland, hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze het pontje voor fietsers en voetgangers graag zien terugkeren. Het vaart al een aantal jaren niet meer, dus gaan ze het nu maar zelf doen.

Het echtpaar heeft sinds enige tijd een eigen rederij onder de naam ’t Zeehaantje. Met de boot de Diana Afina, een voormalig garnalenkottertje, bieden ze allerlei arrangementen aan, zoals een dagje vissen op de Oosterschelde of per boot naar Zierikzee om te winkelen.

Vanaf 1 juli zullen ze daar dus ook twee maanden lang de exploitatie van het zomerpontje bij doen. Dat gaat varen tussen het Veerplein bij Anna Jacobapolder, waar het restaurant aan ligt, en de binnenhaven van Bruinisse.

Reageer op dit artikel