nieuws

Hotel Roemer gooit formule om

Hotel

Hotel Roemer in Amsterdam pakt het sinds kort anders aan. Het hotel heeft de formule ‘Roemer Inclusief’ gelanceerd, waarbij het werkt met een vaste prijs inclusief alle hapjes en drankjes.

Hotel Roemer gooit formule om

Roemer Inclusief is op 1 september geïntroduceerd. Gasten van Roemer betalen een vaste prijs over een overnachting. Hierin zitten alle consumpties zoals hapjes en drankjes uit de privébar in de hotelkamer.

‘Gasten mogen onbeperkt gebruik maken van de privébar, een minibar met non alcoholische drankjes. Het concept past prima binnen ons hotel. Een hotelbar voor een hotel met 23 kamers is niet rendabel. Het nieuwe concept biedt extra service voor onze gasten. Daarom hebben we voor dit concept gekozen’, laat Sales- en Marketingmanager Elmer van Loon van Vondel Hotels, de eigenaar van Hotel Roemer weten.

Evalueren

Van Loon: ‘Het is een beetje zoals thuis. Je pakt wat je wilt hebben uit de koelkast. De eerste reacties zijn erg positief. Voor gasten met een contract bieden we de oude voorwaarden tot eind van dit jaar nog aan. Over een half jaar evalueren we ons nieuwe concept’.

Hotel Roemer betrekt de maaltijden van het nabij gelegen Vondel Hotel. Voor het nieuwe concept heeft het de kamerprijzen verhoogd met 30 euro per overnachting. Boutique Hotel Roemer staat bekend om zijn kleinschaligheid en luxe uitstraling. Zo hebben de badkamers een jacuzzi en beschikken de hotelkamers over flat-screen TV en een Nespresso-apparaat.

Reageer op dit artikel