nieuws

Hotel speciaal voor naturisten

Hotel

De naturistencamping en het naturisten strand kenden we al wel en zijn voor ons Nederlanders helemaal niet meer zo heel bijzonder. Maar de preutse Britten hebben nu voor het eerst een hotel voor naaktlopers.

Hotel speciaal voor naturisten

Het Clover Spa Hotel in Birmingham richt zich op deze nichemarkt. Het onlangs geopende hotel in Birmingham verwelkomt met plezier gasten in adamskostuum. Het hotel zet niet groots in, het heeft slechts zeven kamers.

Er zijn weinig hotels speciaal voor naturisten en over het Kanaal was er al helemaal geen te vinden. Maar daar komt dus nu verandering in, zo schrijft de Daily Mail. In het Clover Spa Hotel is het de bedoeling dat gasten hun kleren op de kamer achterlaten. Ze wandelen dan in hun blootje door het hotel en de tuin. Wie dat liever heeft, mag een badjas of handdoek dragen.

Het hotel heeft 7 kamers. Daarnaast kan men baantjes trekken in het zwembad of relaxen in de jacuzzi, sauna of stoomcabine. Massages en ettelijke schoonheidsbehandelingen staan ook op het menu.

Reageer op dit artikel