nieuws

Hotel speciaal voor voetbalfans

Hotel

Bij het stadion van de Britse voetbalclub Newcastle United komt een hotel speciaal voor voetbalsupporters. Travelodge wil 167 kamers openen bij het St James’ Park. De kamers zijn bedoeld voor fans van de tegenstander van thuisploeg Newcastle United.

Hotel speciaal voor voetbalfans

Met de bouw van het hotel bij het voetbalstadion van Newcastle United is een bedrag van ruim 16 miljoen euro gemoeid. Newcastle St James’ Travelodge is gesitueerd bij een metrostation en een op- en afrit van de hoofdweg naar het centrum van Newcastle.

Reputatie
De bouw van een hotel voor voetbalsupporters maakt deel uit van een groter plan van Travelodge om in korte tijd snel te groeien. Over de discutabele reputatie van Britse voetbalsupporters wordt niets gemeld door Travelodge.

Zie ook:
KNVB bouwt voetbalhotel (mei, 2006)

Reageer op dit artikel