nieuws

Hotel start wijntherapie en cosmeticalijn

Hotel

Het luxueuze hotel Castello del Sole in het Zwitserse Ascona komt met een wijntherapie en een eigen cosmeticalijn. De ingrediënten, die gebruikt worden bij de therapieproducten en cosmetica, zijn afkomstig van de wijngaarden van het luxe hotel zelf.

Hotel start wijntherapie en cosmeticalijn

Dat meldt Tourpress.nl. De nieuwe wijntherapie krijgt de naam VinoAqua-therapie en geldt als de enige in Zwitserland. De ontgiftende wijntherapie is gebaseerd op de druiven die op de wijngaarden van het hotel zelf worden geproduceerd.

De cosmeticalijn krijgt de naam Vinea Sole Kosmetika mee. De producten zijn gemaakt op basis van oliën die gewonnen worden uit de druivenpitten en druiventakken van de Terreni alle Maggia-wijngaarden, rondom de naburige rivier de Maggia aan het Lago Maggiore.

De introductie van de VinoAqua Therapie en VineaSole staat gepland voor juni 2007. In april 2008 wil het hotel een nieuw Spa-paviljoen van ruim 16.00 vierkante meter openen. De bouw van het Spa-paviljoen vindt plaats in de komende twee winterseizoenen, wanneer het hotel gesloten is.

Zie ook:
Enthousiasme over wijntherapie

Reageer op dit artikel