nieuws

Hotel Talens sluit aan bij Best Western

Hotel

Hotel Restaurant Talens in Coevorden sluit zich aan bij Best Western Hotels. De eigenaren Harry en Cora Talens spreken van een moeilijke beslissing.

Hotel Talens sluit aan bij Best Western

‘Een beslissing als deze neem je niet zomaar. We hebben gekeken naar datgene wat Best Western ons aan de sales en marketingkant en op het vlak van inkoop te bieden heeft. Daarnaast willen we als zelfstandige ondernemers ook onze eigen identiteit bewaren’, aldus de familie Talens in een verklaring.

Best Western-directeur Wytze van den Berg spreekt van een schitterende aanwinst. ‘Met dit typische hotel zijn wij nog beter in staat om onze als maar groeiende aantal gasten ook in deze regio van Nederland te bedienen.’

De aansluiting bij Best Western vindt 1 januari plaats. Hotel Talens is gevestigd in het centrum van Coevorden en beschikt over 31 kamers. De vergadercapaciteit bedraagt honderd personen. Daarnaast is er een grand café en restaurant aanwezig.

Best Western is ’s werelds grootste hotelketen met 4.200 aangesloten onafhankelijke hotels. In Nederland zijn momenteel vijftig hotels aangesloten bij Best Western.

Reageer op dit artikel