nieuws

Hotel Terminus wordt Tulip Inn

Hotel

Golden Tulip heeft er een nieuwe aanwinst bij in het hart van Amsterdam. Het voormalige hotel Terminus is eigendom van de gebroeders Shi. Om toe te kunnen treden tot de Golden Tulip familie, wordt het hotel nu gerenoveerd.

Hotel Terminus wordt Tulip Inn

Het hotel ligt op een steenworp afstand van het Centraal Station, de Dam en de Beurs van Berlage. Met de renovatie wordt het hotel verbouwd tot een Tulip Inn met 110 driesterren kamers. Het hotel is gevestigd in een historisch fabriekspand en krijgt de naam Tulip Inn Amsterdam Centre.

Eigenaar Chang Kun Shi ziet groei voor de toekomst onder de Golden Tulip vlag. ‘Ons hotel was al aantrekkelijk voor toeristen vanwege de ligging en het comfort. Onder de naam van Golden Tulip gaat dat alleen maar beter worden. De krachtige uitstraling en naamsebekendheid van Golden Tulip zorgt er zeker voor dat een groeiend aantal mensen de weg naar ons hotel weet te vinden.’

Ook Haike Blaauw, Senior Vice President Franchise Operations van Golden Tulip Hospitality Group is blij met de aanvulling. ‘We zijnt rots op de mooie locatie en de authentieke panden waarin het hotel gehuisvest is. Tulip Inn Amsterdam Centre is een welkome aanvulling op onze portfolio. Het hotel ligt midden in het centrum met bezienswaardigheden op loopafstand. Ideaal voor leisure gasten die willen genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft. Na de renovatie start een hotel dat de naam Tulip Inn meer dan waard is.’

Reageer op dit artikel