nieuws

Hotel van Toine Smulders vrijdag open

Hotel

Meesterkok Toine Smulders opent vrijdag 23 april zijn nieuwe hotel ‘slapen & eten bij Toine’ in Tolkamer. Het hotelbedrijf is gevestigd in het voormalige douanekantoor op de kade van het Gelderse dorp, geleden aan de Rijn.

Hotel van Toine Smulders vrijdag open

Burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Rijnwaarden, waar Tolkamer onder valt, zal het hotelbedrijf vrijdagmiddag officieel openen.

De afgelopen twee maanden is het voormalige douanekantoor omgebouwd tot een trendy hotel met zestien kamers. Daarnaast bevindt zich in het hotel een Italiaans restaurant en een Italiaanse ijssalon.

Het hotel ligt op steenworp afstand van Villa Copera, het exclusieve restaurant van Smulders aan de dijk tussen Lobith en Spijk. Verder is Smulders eigenaar van restaurant Wolfersveen in het buitengebied tussen Zelhem en Ruurlo in de Achterhoek.

Reageer op dit artikel