nieuws

Hotel waarschuwt voor oplichter

Hotel

Er is opnieuw sprake van een vermeende oplichter in de hotelbranche. Het gaat om een jonge man van begin dertig, zo meldt Tom Swinkels van Stadsherberg De Keurvorst.

Hotel waarschuwt voor oplichter

‘Hij heeft het nogal eens over Thailand, over de kazen van vier kilo die zijn vader goekdoop kan opkopen op zijn werk en hij spreekt heel makkelijk met de lokale gasten. Hij is maximaal 170 centimeter en heeft een licht accent uit de Randstad.’

De man blijkt valse telefoonnummers, adresgegevens en een valse bedrijfsnaam opgegeven te hebben. MissetHoreca.nl trok de bedrijfsnaam na, maar eindigde in een netwerk van niet-werkende mobiele nummers.

De oplichter is actief onder de naam D. van den Berg en reserveerde bij hotel De Keurvorst per e-mail.

Reageer op dit artikel