nieuws

Hotel wil geld zien van Zwartboek-film

Hotel

Een van de eisers die geld wil zien van het productiebedrijf van de film Zwartboek is een hotel uit Delft. Dat heeft de advocaat van een groep gedupeerden bekendgemaakt. De succesvolle film van Paul Verhoeven hangt door betalingsachterstanden zelfs een faillissement boven het hoofd.

Hotel wil geld zien van Zwartboek-film

Dat meldt het ANP. Zes ondernemers en medewerkers hebben een advocaat in de hand genomen om openstaande schulden van duizenden euro’s van de rechtspersoon Zwartboek BV te incasseren. Dat heeft mr. Thomas van Vugt van het Amsterdamse advocatenkantoor Blenheim vrijdag gemeld.

De advocaat gaat vrijdag rechtsmaatregelen nemen om geld voor zijn cliënten te vorderen. Dit kan een kort geding worden of een faillissementsaanvraag. Onder de eisers bevindt zich een hotel in Delft, een hoveniersbedrijf, een groep ondernemers in Den Haag en het bedrijf Pay-stream, dat vijf crewleden van de film vertegenwoordigt. Het hotel is gedupeerd door een overnachting van de productie een jaar geleden. Deze rekening werd niet betaald.

Zie ook:
Film Zwartboek in Figi

Reageer op dit artikel