nieuws

Hotel winnen in tv-serie

Hotel

Weer start een tv-serie waarin de horeca een centrale rol speelt. Binnenkort start een nieuw programma, genaamd Vaarwel Holland, Viva Italia. Daarin strijden zeven koppels in een afvalrace om eigenaar te worden van een hotel in het Italiaanse Toscane.

Hotel winnen in tv-serie

Dat meldt de weblog Mediacourant.nl. Het gaat om een programma waarin de koppels beginnen aan de renovatie, opbouw en inrichting van een vervallen hotel in de populaire Italiaanse streek Toscane. Eén koppel blijft in de afvalrace over en wordt de eigenaar van het hotel.

Onder leiding van een Italiaanse hotelier worden de koppels begeleid het hotel gastklaar te maken. Na de bouwperiode arriveert iedere week een bus met Nederlandse gasten om een tijdje te verblijven in het hotel. De gasten geven aan welk koppel het meest geschikt is om hoteleigenaar te worden.

Wie Vaarwel Holland, Viva Italia gaat uitzenden, is nog niet bekend. Wel is bekend dat de kandidatenselectie inmiddels in gang is gezet. Product van de serie is Skyhigh TV, onder meer bekend van Het Familiediner.

Reageer op dit artikel