nieuws

Hotel Wolfheze ontruimd

Hotel

De brandweer heeft maandagmiddag Hotel Wolfheze in de gelijknamige Gelderse plaats ontruimd. Dat gebeurde nadat er een ongeluk was gebeurd met chemische stoffen, die gebruikt worden voor het zwembad in de kelder van het hotel.

Hotel Wolfheze ontruimd

Ongeveer tachtig personeelsleden en gasten moesten het hotel verlaten volgens een woordvoerder. De chloorgas in het hotel zijn tijdens het schoonmaken van het zwembad veroorzaakt door natriumhypochloride en zwavelzuur.

Speciale pakken
Elsevier.nl meldt zojuist dat brandweermannen in speciale pakken het hotel zijn binnengegaan om de chemische stoffen over te pompen en zo te verwijderen.

Onderdak
De hoteldirectie heeft voor alle gasten ander onderdak in de omgeving geregeld. Een deel van de gasten is vertrokken. Maar de gasten kunnen volgens de brandweer maandagavond ook terugkeren naar hotel Wolfheze.

Reageer op dit artikel