nieuws

Hotel zoekt inboedel op zolderkamers

Hotel

De Bergère-groep zoekt inboedel voor een nieuw hotel in Maastricht. Dit doen ze niet via de geijkte weg, maar bij consumenten op zolder, op de logeerkamer of ergens in de kelder. De Bergere groep is bekend van de Qbic Hotels in Amsterdam en ook het Hip Hotel St. Martenslane komt uit dezelfde koker.

Hotel zoekt inboedel op zolderkamers

Het nieuwe hotel komt in de plaats van het huidige Le Roi Maastricht. De Bergère-groep startte in februari van dit jaar met met de introductiecampagne van het hotelconcept. Dit gebeurde onder de noemer ‘Stijl, Sex en Soep. Volgens de groep een thema dat vragen oproept en Maastricht doet gonzen van geruchten.

Grondvesten

Op de website www.stijlsexensoep.nl is een veiling gestart waar consumenten inboedel voor het nieuwet hotel kunnen aanbieden. ‘Stoelen, vazen, dekens en glazen zijn van harte welkom. Iedereen kan helpen vorm te geven aan dit nieuwe hotel in Maastricht dat de hotellerie op zijn grondvesten zal laten trillen. Sterker nog, men kan er een leuke cent aan verdienen,’ zegt Maxine Hofman, marketing manager van de Bergère-groep.

Reageer op dit artikel