nieuws

Hotelbrand om huwelijk te voorkomen

Hotel

Japanner Tatsuhiko Kawata was al getrouwd, maar liet zich toch verleiden met nog een andere vrouw een huwelijk te plannen. Toen de datum naderbij kwam, besloot hij het hotel waar de feestelijkheden zouden plaatsvinden in brand te steken om onder het huwelijk uit te komen.

Hotelbrand om huwelijk te voorkomen

De 39-jarige Kawata had niet tegengesputterd tijdens het plannen van de feestelijkheden, ondanks dat hij al getrouwd was. Toen de huwelijksdatum, afgelopen weekend, dichterbij kwam, werd de grond hem toch te heet onder de voeten. ‘Als ik de boel in brand steek, hoeft de trouwerij niet door te gaan, dacht ik’, aldus de bijna-bruidegom.

Kawata en zijn voormalige toekomstige echtgenote hadden tachtig gasten uitgenodigd. De politie arresteerde de man omdat hij zich na de brand verdacht gedroeg en de plechtigheid ineens afblies.

Reageer op dit artikel