nieuws

Hoteleigenaar beschoten met luchtbuks

Hotel

Op het terras van Hotel Restaurant Herberg Jan in het Gelderse Silvolde is zondagmiddag geschoten met een luchtbuks. Eén persoon raakte hierdoor licht gewond aan zijn neus, zo meldt de politie.

Hoteleigenaar beschoten met luchtbuks

Of het hier gaat om de hoteleigenaar geeft de politie niet prijs. De eigenaar zelf wil tegenover dagblad De Gelderlander ook niet reageren op het incident van zondagmiddag. Hij geeft aan dat het allemaal ‘niets voorstelt.’

Op de markt in Silvolde waar het hotel aan grenst, zijn wel kogeltjes gevonden van verschillende luchtdrukpistolen. De politie heeft zondag en maandag onderzoek gedaan naar het incident. De precieze toedracht is nog onduidelijk.

Hotel Restaurant Herberg Jan is gelegen in Silvolde aan de grootste antiekstraat van Nederland. De huidige eigenaar runt het hotel sinds maart 1997. Het 2-sterren hotel heeft acht hotelkamers met eigen badkamer en toilet en tv. Eén kamer heeft een met tweepersoons waterbed en bubbelbad. Het restaurant heeft 75 zitplaatsen.

Reageer op dit artikel