nieuws

Hoteleigenaar stikt in steak uit eigen keuken

Hotel

De 71-jarige eigenaar van het beroemde hotel Atlantic in het Duitse Hamburg, waar onder meer de James Bondfilm Tomorrow Never Dies werd opgenomen, is gestikt in een stukje vlees uit eigen keuken. Dat berichtte de Duitse krant Bild donderdag.

Hoteleigenaar stikt in steak uit eigen keuken

De miljonair Dieter Block zat in het restaurant van het fameuze hotel, maar vertrok naar zijn hotelkamer omdat hij zich onwel voelde, aldus ooggetuigen. Op zijn kamer bestelde hij alsnog eten. Volgens de politie is hij gestikt door een stukje vlees in zijn luchtpijp. Het ongeval gebeurde op Hemelvaartsdag maar is nu pas bekendgemaakt.

Block bezat meerdere hotels in binnen- en buitenland en zijn vermogen werd geschat op 600 miljoen euro. Hotel Atlantic wordt gerekend tot een van de beste hotels ter wereld. Veel beroemde gasten logeerden er al en de Duitse cultzanger Udo Lindenberg is er niet meer weg te slaan: hij woont er al meer dan vijftien jaar.

Het Atlantic werd in 1909 geopend als luxe hotel voor de passagiers van de Hamburg-Amerika Lijn.

Reageer op dit artikel