nieuws

Hotelglazenwassers ontsnappen aan ramp

Hotel

Het Golden Tulip Rotterdam Centre is het toneel geweest van enkele zeer angstige momenten van twee glazenwassers. Een kabel van het bakje waarin de glazenwasser zaten knapte kapot, waardoor de glazenwassers nog aan slechts één kabel hingen.

Hotelglazenwassers ontsnappen aan ramp

Het voorval gebeurde maandagochtend, zo meldt Megastad.fm. De mannen waren bezig de ramen van het Rotterdamse hotel te wassen.

Ruim een kwartier lang bungelden de glazenwassers aan één kabel tussen de zesde en zevende verdieping. Uiteindelijk wisten ze de aandacht te trekken van passanten. Die waarschuwden op hun beurt weer hulpdiensten.

De glazenwassers van het hotelgebouw kwamen met de schrik vrij. Door het incident was de Maasboulevard uit voorzorg voor het verkeer afgesloten.

Reageer op dit artikel