Hotelier vecht voor uitbreiding

Hotelier vecht voor uitbreiding

Directeur Arne Heitmeijer van Hotel Bon'Aparte in Barchem legt zich niet neer bij een afwijzing van de gemeente met betrekking tot zijn uitbreidingsplannen. Hij gaat opnieuw proberen om toestemming te krijgen het aantal kamers van 39 naar 50 uit te breiden.

Het bedrijf wil zijn restaurant, de keuken en de lounge twee keer zo groot maken. De uitbreidingsplannen dateren al van vorig jaar. Heitmeijer had aanvankelijk de hoop dat al in februari 2006 met de vernieuwing begonnen zou kunnen worden. Maar eind 2005 kreeg hij van de gemeente een negatief antwoord op zijn uitbreidingsverzoek. De plannen pasten niet binnen het bestemmingsplan.

De directeur ging op zoek naar nieuwe mogelijkheden. ,,Ik denk dat je niet koel en kil een plan moet indienen, we hebben onze plannen daarom mondeling toegelicht. Ons verzoek wordt in de gemeenteraad van juni behandeld.”

Los van het uitbreidingsverhaal, zo meldt Heitmeijer in De Stentor, wordt deze zomer het interieur van de zalen, het restaurant en de lounge van Bon’Aparte compleet vernieuwd. ,,Een horecabedrijf moet blijven vernieuwen, de wensen van de klanten veranderen continu.”

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.