nieuws

Hotelier wijst op degradatie Van Marwijk

Hotel

Bondscoach Bert van Marwijk is tijdens het begin van zijn succesvolle loopbaan gedegradeerd. Daar wijst eigenaar Yvo Molenaers van hotel-restaurant Malpertus Melograno in het Belgische Herderen op.

Hotelier wijst op degradatie Van Marwijk

Molenaers was twintig jaar geleden voorzitter van FC Herderen. Trainer Bert van Marwijk kon destijds niet voorkomen dat FC Herderen van de Tweede naar de Derde Provinciale Klasse degradeerde.

De horecaondernemers stelt dat Van Marwijk daar weinig aan kon doen. ‘We moesten de broekriem aanhalen. Er kwam een nieuw bestuur en die mensen hebben Bert van Marwijk gehaald. Hij zou als speler/trainer beginnen, maar heeft geen wedstrijd gespeeld’, aldus Molenaers op Goal.com.

Ondanks de degradatie in het begin van zijn loopbaan is Van Marwijk inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle coach en alle steun krijgt van Molenaers. ‘We supporteren hier voor Oranje en voor Bert, natuurlijk. Misschien komt hij na het behalen van de wereldtitel nog eens langs’, aldus Molenaers.

Reageer op dit artikel