nieuws

Hotelimpuls voor Bonaire

Hotel

Bonaire, een van de eilanden van de Nederlandse Antillen, krijgt een nieuw groot hotel. Het gaat om een vestiging van de Divi hotelketen. Het is een tweede vestiging van de hotelgroep en moet het toerisme op Bonaire uitbouwen.

Hotelimpuls voor Bonaire

Dat meldt Carabinemagazine.nl. Het nieuwe hotel komt ten noorden van het centrum van Kralendijk, de hoofdstad van het eiland voor de kust van Venezuela. Het hotel krijgt 250 hotelbedden zal gaan draaien onder de naam Divi Sunset.

Laagbouw-hotel
De bouw van Divi Sunset start begin 2007. Het hotel is op z’n vroegst eind 2008 klaar. Om het landschapskarakter van Bonaire niet aan te tasten, gaat het om een laagbouw-hotel.

Volgens Alex Nieuwmeyer van Divi-Resorts is het Divi Sunset het eerste all-inclusive resort op Bonaire. ‘Hiermee kunnen we een nieuw segment reizigers van ons eiland laten genieten’, aldus Nieuwmeyer.

Zie ook:
Toerisme op Bonaire groeit sterkDuikfaciliteiten
Divi is geen onbekende in het Caraïbische gebied. De groep beschikt inmiddels over negen hotels op Aruba, Barbados, Bonaire, de Cayman eilanden, Sint Maarten en St. Croix. Het andere Divi-hotel op Bonaire is het Divi Flamingo Beach Resort en Casino, dat vooral bekend is vanwege de duikfaciliteiten.

Hotelimpuls voor Bonaire

Reageer op dit artikel