nieuws

Hotelkamers Egyptisch voetbalelftal gestript

Hotel

Na de verrassende zege op wereldkampioen Italië heeft het Egyptische voetbalelftal een flinke domper te verwerken. Bij terugkomst in het hotel bleek dat de kamers van de voetballers overhoop waren gehaald. Vijf spelers zijn hun portemonnee kwijt.

Hotelkamers Egyptisch voetbalelftal gestript

De totale buit bedroeg 2400 dollar, één speler van het Egyptische team is beroofd van maar liefst 800 dollar. De veiligheid in Zuid-Afrika is een punt dat veel deelnemers zorgen baart.

Het Protea Hotel in Johannesburg heeft in samenwerking met de politie een onderzoek ingesteld. Ze zijn stellig van plan de zaak tot op de bodem uit te zoeken én zodoende ook de naam van het bedrijf te zuiveren.

Egypte speelt in Zuid-Afrika om de Confederations Cup. Volgend jaar vindt daar het WK plaats.

Reageer op dit artikel