nieuws

Hotelkikkers houden Oekraïne wakker

Hotel

Voetballers moeten wakker blijven, hoor je vaak, want anders krijgen ze onnodig veel doelpunten tegen. Maar ’s nachts moeten ze kunnen rusten. Door toedoen van hotelkikkers kan het elftal van Oekraïne de slaap evenwel maar moeilijk vatten.

Hotelkikkers houden Oekraïne wakker

De spelers van de Oekraïense selectie worden in hun hotel in de Duitse plaats Potsdam wakker gehouden door de kikkers. Dat liet verdediger Vladislav Vashchyuk weten. “We hebben met z’n allen afgesproken dat we de kikkers met grote visnetten gaan vangen”, grapte hij.

Kan de hotelmanager het probleem oplossen? Nee, Hartmut Pirl, de manager in kwestie, staat machteloos. ,,De kikkers verblijven in een natuurreservaat.” Volgens hem vallen de problemen overigens erg mee. “Ik heb er nog geen speler over gehoord.”

Reageer op dit artikel