nieuws

Hotello’s of the Year: Frits Pannekoek en Pieter Aalbers

Hotel

De Hotello of the Year Award 2010 is naar Frits Pannekoek (Vijverborgh Adviesgroep) en Pieter Aalbers (Grand Catering) gegaan. Beiden hebben direct te maken met het mvo-restaurant The Colour Kitchen.

Hotello’s of the Year: Frits Pannekoek en Pieter Aalbers

Dat is bekend gemaakt op de Horecava, waar woensdag de HotelloTOP werd gehouden. Het grootste netwerk event voor afgestudeerden van de internationale hoge hotelscholen. Het thema dit jaar was ‘Hotello & Co’. De award zou daarom moeten gaan naar het beste samenspel tussen twee hotello’s die vanuit verschillende branches met elkaar samenwerken.

Dat werden dus Frits Pannekoek (rechts op de foto) van Vijverborgh Adviesgroep in Breda en Pieter Aalbers van Grand Catering. Pannekoek is een van de initiators van The Colour Kitchen, het project waarbij mensen met verschillende culturele achtergronden en een achterstand tot de arbeidsmarkt worden geholpen aan een opleiding of een baan (in de horeca).

Duurzaam

Aalbers heeft sinds kort ook direct te maken met The Colour Kitchen, omdat ‘zijn’ Grand Catering de partycateringkant van The Colour Kitchen voor haar rekening neemt. Behalve heeft Grand het streven de meest duurzame cateraar van Nederland te worden

Enkele zinnen uit het juryrapport: ‘Door de opgedane kennis met elkaar te delen, versterken beide bedrijven niet alleen zichzelf maar is ook een duurzame, unieke co-creatie ontstaan: The Colour Kitchen on Tour (..) die diversiteit vertaalt naar de waardering van mensen én naar een kleurrijk en werelds aanbod van eten en drinken.’

De andere twee genomineerde koppels waren Lucas Petit & Gerben van der Molen en Shirley Schijvens & Maria van der Velden.

Reageer op dit artikel