nieuws

Hotellotop naar Amsterdam

Hotel

De vijfde editie van Hotellotop zal op 14 januari 2009 tijdens de Horecava in Amsterdam worden gehouden. Hotellotop-directeur Maartje Beijsens en beursmanager Joke van de Wijngaart hebben hierover mondelinge overeenstemming bereikt.

Hotellotop naar Amsterdam

Hotellotop is het grootste netwerkevenement voor afgestudeerden van Hoge Hotelscholen. De afgelopen vier jaar is Hotellotop gehouden tijdens de BBB in Maastricht. Tijdens de laatste editie werd het congres en de naborrel bezocht door zo’n 700 hotello’s. Charles van Goch, directeur van projectbureau Mise en Place geldt als de initiator van Hotellotop.

Hotellotop denkt met de keuze voor Amsterdam nog meer bezoekers uit de Randstad te kunnen trekken. Hotellotop heeft afgelopen januari, in samenwerking met Misset Hotel en de Rai, een viertal succesvolle middagprogramma’s op de beursvloer verzorgd.

De officiële bezegeling van de samenwerking zal ergens in mei plaatshebben. Dan zal ook meer bekend zijn over de inhoud van het programma. De Horecava 2009 wordt van 12 tot en met 15 januari gehouden in de RAI in Amsterdam.


Meer over de Horecava:

Reageer op dit artikel