nieuws

Hotelmanager zorgt voor arrestatie oplichters

Hotel

Steven Eijberts general manager van hotel Golden Tulip Val Monte in Berg en Dal heeft deze week twee bejaarde oplichters laten arresteren door de politie. De vrouwen van 62 en 73 jaar staan in de horecabranche bekend als notoire oplichters.

Hotelmanager zorgt voor arrestatie oplichters

De dames namen op 26 november hun intrek in het hotel in Berg en Dal. General manager Eijberts verzocht de vrouwen vorige week om hun rekening alvast te betalen omdat deze inmiddels flink was opgelopen.

Hij sprak met de dames af dat ze op maandag 7 december hun rekening zouden betalen. Steven Eijberts nam echter direct ook contact op met de politie omdat hij had achterhaald dat de vrouwen als oplichters te boek stonden.

Het Tros televisieprogramma Opgelicht besteedde al eens aandacht aan deze bejaarde horecaoplichters.

Toen de vrouwen hun hotelrekening niet voldeden, besloot de politie ze te arresteren. Het hotel heeft aangifte gedaan van oplichting.

Reageer op dit artikel