Hotels.com: The Grand beste hotel van Amsterdam

Hotels.com: The Grand beste hotel van Amsterdam

Gebruikers van boekingssite Hotels.com hebben hotel The Grand in Amsterdam verkozen tot beste hotel van onze hoofdstad. Basis voor de uitverkiezing zijn de reviews van hotelgasten. Bank Mansion eindigt als tweede en de derde positie wordt ingenomen door drie hotels: Grand Hotel Amrâth, Marriott en het Hilton.

Het vijfsterrenhotel Sofitel Legend The Grand behaalt een score van 4,7 op een schaal van nul tot vijf. Het Carlton Banks Mansion scoort een 4,6. Het grand Hotel Amrâth, Marriott Hotel en het Hilton krijgen van hun gasten alle drie een 4,5.

Alle hotels met ten minste 40 beoordelingen zijn meegenomen in de weging. Gasten beoordelen de hotels op service, comfort van de kamers, netheid ervan en de onderhoudsstaat.

Hotels die net buiten de top drie vallen zijn: Inntel Hotel Amsterdam Centre, Radisson Blu, Mövenpick City Centre en het Bilderberg Garden Hotel. Deze hotels scoren allemaal 4,4 punten.

Hotels met score 4,3 zijn: Eden American, Albus, The Convent Hotel, NH Museum Quarter, Chic&Basic (twee sterren) en Okura.