nieuws

Hotels doen kamers cadeau aan Ronald McDonaldhuis

Hotel

De Nijmeegse hotels Mercure, Erica, Val Monte, Belvoir en Sanadome schenken tijdelijk hotelkamers aan ‘gasten’ van het Ronald McDonaldhuis. Ouders van zieke kinderen kunnen voor 12.50 euro per kamer per nacht – inclusief ontbijt – verblijven in de hotels.

Hotels doen kamers cadeau aan Ronald McDonaldhuis

Dat is dezelfde prijs die het Ronald McDonaldhuis de ouders berekent. De vijf hotels stellen de komende tien weken elk twee kamers beschikbaar voor ouders die van ver komen en die een kind in een Nijmeegs ziekenhuis hebben liggen.

De hotels springen bij op verzoek van het Ronald McDonaldhuis, dat vanwege een ingrijpende verbouwing noodgedwongen op halve kracht draait.

Capaciteitsgebrek

‘We hebben 17 kamers, we breiden uit naar 24, maar door alle bouwwerkzaamheden kunnen we maar 8 kamers gebruiken’, zegt Erny Frowijn, huismanager van het Nijmeegse Ronald McDonaldhuis gelegen naast het St. Radboud ziekenhuis.

‘We hebben veel mensen moeten teleurstellen. Daarom zijn we met de Nijmeegse hotels gaan praten. Fantastisch dat ze meedoen.’

Reageer op dit artikel