nieuws

Hotels investeren royaal in terrassen

Hotel

Hotel investeren het meest in hun terras dit jaar in vergelijking met andere sectoren in de branche. Zelfs iets meer dan strandtenten. Gemiddeld legde een toonaangevend en ambitieus hotelbedrijf dit jaar ruim 22.500 euro neer om het terras op te knappen.

Hotels investeren royaal in terrassen

Dat blijkt uit de inschrijfformulieren van de Misset Horeca Terras Top-100, de ranglijst met de honderd beste horecaterrassen van ons land die op 9 juli verschijnt.

Gemiddeld investeert een horecabedrijf dit jaar 11.267,18 euro in een terras. Hotels trekken met 22.527,27 beduidend meer de knip. Restaurants leggen dit jaar gemiddeld 9.840,33 op tafel om hun terras aan te kleden. Strandzaken investeren 21.568,18 euro om hun terras zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor gasten.

Meer Terras Top 100-nieuws:

Reageer op dit artikel