nieuws

Hotels Mexico sluiten door wegblijven toeristen

Hotel

In Mexico hebben al 25 hotels de deuren moeten sluiten. Het gaat om hotels en resorts op het schiereiland Yucatan. Steeds Buitenlanders mijden Mexico uit angst voor de Mexicaanse griep.

Hotels Mexico sluiten door wegblijven toeristen

In totaal vertegenwoordigen de gesloten hotels meer dan 12.000 kamers, aldus een woordvoerder vop de Mexicaanse radio. In de stad Cancun zitten negen van de 144 hotels op slot bij gebrek aan nieuwe aanvoer van toeristen.

De Mexicaanse griep die zich al wereldwijd verspreidde, heeft al meer dan 2000 mensen besmet in Mexico. 56 mensen overleefden de griepaanval niet. Volgens een recent rapport van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zouden in het land al 23.000 mensen besmet zijn geraakt.

Reageer op dit artikel