nieuws

Hotels.nl zet nog meer schapen in

Hotel

Ondanks verzet van burgemeester Kuiper van het Friese Skarsterlân, breidt Hotels.nl het aantal reclameschapen fors uit van twaalf naar zestig. Dat maakte het bedrijf maandag bekend. De schapen dragen een gekleurd kleed met reclame en een speciale tekst voor de burgemeester.

Hotels.nl zet nog meer schapen in

Kuiper wilde dat Hotels.nl de schapen uiterlijk maandag van hun reclamedoeken zou ontdoen. Als de niet gebeurt, kan het bedrijf een dwangsom van maximaal 20.000 euro worden opgelegd, zo stelde Kuiper vorige week.

Toen hotels.nl liet weten dat zij bereid waren dat bedrag te betalen, verhoogde Kuiper de som naar 50.000 euro. In reactie daarop gaat het bedrijf juist extra schapen plaatsen. De nieuwe schapen staan vanaf dinsdag in de wei. De dieren zullen een dekje dragen met de tekst: ‘Burgemeester bedankt’.

Reageer op dit artikel