nieuws

Hotels op Echtscheidingshotel.nl niet openbaar

Hotel

Hotels die samenwerken met Echtscheidingshotel.nl worden niet in het openbaar genoemd op de bewuste website. Echtscheidingshotel.nl biedt arrangementen aan waarbij stellen in twee dagen tijd hun scheiding kunnen regelen in een hotel.

Hotels op Echtscheidingshotel.nl niet openbaar

Op de website van Echtscheidingshotel.nl staat te lezen dat hotels die meewerken aan de site vanwege privacyredenen niet worden vermeld. Wel kunnen de hotellocaties door belangstellenden worden aangevraagd.

Echtscheidingshotel.nl is sinds februari actief en heeft tot nu toe acht arrangementen verkocht. Het idee erachter is dat stellen in een rustieke omgeving van een hotel in twee dagen tijd hun scheiding kunnen regelen.

Een tweedaags basisarrangement in het echtscheidingshotel kost 2.500 euro. Daarbij kunnen de gebrouilleerde stellen kiezen voor een mediator of ieder een eigen advocaat. Verder zijn er afhankelijk van de situatie en het verzoek een fiscalist, een hypotheekadviseur, een notaris of kinderpsycholoog aanwezig.

Reageer op dit artikel