nieuws

Hotels op Terschelling scoren met Oerol

Hotel

De hotels op Terschelling zitten tijdens het jaarlijkse tiendaagse kunstenfestival Oerol, dat vrijdag 17 juni begint, zo goed als vol. Dit blijkt uit gegevens van de onafhankelijke hotelprijzen vergelijkingssite LookingforBooking.com.

Hotels op Terschelling scoren met Oerol

Jaarlijks trekken meer dan 50.000 mensen naar het eiland om de talrijke concerten, landschapskunsten en locatietheatervoorstellingen te aanschouwen. Oerol vindt vindt plaats van vrijdag 17 juni tot en met zondag 26 juni.

Uit een zoekactie op LookingforBooking.com blijkt dat van alle 21 hotels op Terschelling slechts een enkele nog beschikbaarheid toont voor één of twee nachten tijdens het Oerol festival. Het betreft met name grotere hotels als Sandton Paal 8 Hotel aan Zee, het WestCord Residentie Boschrijck en Hotel Schylge in de havenplaats West-Terschelling.

Het Oerol festival werd voor het eerst georganiseerd in 1982. Dit jaar viert Oerol haar dertigjarige jubileum, waarin het thema ‘10 dagen het geluid van een eiland’ centraal staat.

Reageer op dit artikel