nieuws

Hotels opgelicht door echtpaar

Hotel

Bij de politie in de regio Utrecht zijn de afgelopen dagen vijf aangiften binnengekomen van oplichting door een echtpaar, vermoedelijk steeds hetzelfde duo. De twee sliepen in hotels en verlieten die zonder te betalen, en ze probeerden geld los te peuteren bij kerken.

Hotels opgelicht door echtpaar

Bij de kerken klopten ze aan om geld te lenen, ze deden zich daarbij voor als echtpaar dat op vakantie is en de bankpasjes was vergeten, meldt het Algemeen Dagblad.

Welke hotels door de oplichters getroffen zijn, is niet bekend. De Utrechtse politie is op zoek naar het duo.

In de zomer van vorig jaar trok een oplichtersduo van rond de vijftig door de bisdommen Rotterdam, Haarlem, Den Bosch en Utrecht. Zij probeerden bij diverse parochies geld te lenen omdat ze met vakantie waren en een tas met spullen waren vergeten.

Reageer op dit artikel