nieuws

Hotels, stop met geld vragen voor wifi

Hotel

Hotels moeten stoppen met het vragen van geld voor wifi. Hotels die geld vragen, zijn niet lief. Dat zei internetvoorloper Martijn Aslander woensdag tijdens het HotelloTOP Year Event op de Horecava in Amsterdam.

Hotels, stop met geld vragen voor wifi

Aslander deed zijn verzoek tot het stoppen van geld vragen voor het gebruik van wifi in hotels in zijn presentatie bij het event ‘Social Media Toy of Tool’. Zijn opmerking kreeg bijval op Twitter waar zijn boodschap werd verspreid.

De op Twitter onder de naam @resourcerer actieve Aslander voorspelde verder dat de snelheid van wifi flink gaat oplopen. ‘Binnen drie jaar is wifi 100 keer zo snel dan nu’, aldus Aslander, wijzend op een Koreaans onderzoek.

Naast het ophouden met geld vragen voor wifi waarschuwte Aslander hotels dat slechte hotelervaringen razendsnel zichtbaar worden op het internet. Verder riep hij op tot meer nemen van kennis van sociale media.

‘Digitale vaardigheden gaan bepalend worden bij concurrentiepositie’, aldus Aslander, die ook nog demonstreerde hoe met sneltoetsen razendsnel een e-mail kan worden opgesteld. Hij verwees daarbij naar het boek ‘150 Lifehackingtips’, een boek vol met tips en gratis te downloaden op www.lifehacking.nl.

Reageer op dit artikel