nieuws

Hotels wachten nog steeds op drinkwater

Hotel

Hotels in de door wateroverlast getroffen gebieden in Groot-Brittannië, wachten nog steeds op schoon drinkwater. Het is inmiddels al meer dan een week geleden dat grote delen van het westelijke deel van Groot-Brittannië onder water liepen.

Hotels wachten nog steeds op drinkwater

Volgens een zegsman van een van de getroffen horecabedrijven, Hotel De La Bere in Southam, is de situatie als gevolg van wateroverlast nog steeds nijpend. ‘We hebben nog steeds geen water en bekijken de situatie van dag tot dag. Er is ons beloofd dat we binnen twee dagen schoon drinkwater zouden krijgen’.

Autoriteiten geven aan dat ze nog niet kunnen melden wanneer de situatie weer normaal is. Het hangt af van verschillende factoren. Een daarvan is de neerslag de komende tijd. De komende dagen ziet het er redelijk gunstig uit, maar eind van de weer voorspellen weersites weer buien in Groot-Brittannië.

Reageer op dit artikel