nieuws

‘Hoteluitbaters vermoordden gasten

Hotel

Amerikaanse uitbaters van een hotel in Panama zijn aangeklaagd voor de moord op vijf van hun gasten. Volgens de aanklagers gaven de uitbaters de moorden toe.

‘Hoteluitbaters vermoordden gasten

De Panamese autoriteiten zeggen dat ze dinsdag de lichamen van een man, vrouw en kind ontdekten. Vorige maand vonden ze twee andere slachtoffers. Alle lichamen werden aangetroffen op het terrein van William Holbert.

Holbert en zijn vrouw ontvluchtten Panama toen rechercherus hen op het spoor kwamen, maar werden vorige week in Nicaragua gearresteerd. Volgens de aanklagers gaf Holbert de moord op de vijf mensen toe. Ook gaf hij aanwijzingen over waar de lichamen waren verborgen. Hij zou geld en eigendommen van zijn slachtoffers hebben gestolen.

Het verhaal kwam aan het licht toen de lijken van een man en vrouw werden gevonden in het hotel van het echtpaar in Bocas del Toro, een populaire trekpleister voor toeristen en expats. Eergisteren vond de politie drie lijken, vermoedelijk van een gezin met een zoontje. Holbert zou hen in het hoofd hebben geschoten nadat hij erachter kwam dat ze een kapitaal op de bank zouden hebben staan.

Reageer op dit artikel