nieuws

Hotelvastgoed centraal op congressen

Hotel

Hotelvastgoed is hot. Binnen twee dagen staat dit onderwerp centraal tijdens twee afzonderlijke congressen in het land.

Hotelvastgoed centraal op congressen

Maandag 26 november presenteert Rob Bakker van ING de themastudie ‘Hotelvastgoed in eigendom; lust of last?’. Hij doet dit tijdens de algemene ledenvergadering van Koninklijk Horeca Nederland sector Hotels in het Claus Event Center in Hoofddorp.

Twee dagen later op woensdag 28 november houdt Elsevier Congressen in samenwerking met NOVAM het congres ‘Hotelvastgoed; Markttrends, ontwikkeling en praktijk‘. Dit congres vindt in Amsterdam in het Barbizon Palace Hotel.

Bij dit congres wordt gezocht naar antwoorden op de vragen waarom te investeren en beleggen in hotels, de rol van de overheid en de allernieuwste projecten in Oosterdokseiland in Amsterdam. Tijdens dit congres spreken onder meer Hans Kennedie van Golden Tulip en Léon Dijkstra van de Eden Hotel Group.

Reageer op dit artikel