nieuws

HSMAI: Co-creatie biedt kansen

Hotel

Een actievere en meer gestructureerde samenwerking tussen de gastvrijheidsector en de retailbranche biedt beide partijen interessante kansen. Dat stelt managing director Hans Poortvliet van HSMAI, die daarmee beargumenteert waarom de nieuwjaarsreceptie van HSMAI plaatsvindt in De Bijenkorf in Amsterdam.

HSMAI: Co-creatie biedt kansen

‘Na de laatste jaren vooral eigen branche-locaties als Tuschinski, SupperClubCruise, Marriott & Artis te hebben aangedaan, is voor 2007 het marketingfenomeen “co-creatie” bij het maken van onze keuze de leidraad geweest. In Londen breng je als toerist of congresganger toch ook een bezoekje aan het fameuze warenhuis Harrods?’, aldus Hans Poortvliet over de keuze van de locatie voor de nieuwjaarsreceptie.

Beroepsnetwerk
De HSMAI Nieuwjaarsreceptie 2007 vindt maandag 15 januari plaats in de Lichthal van De Bijenkorf in Amsterdam. De nieuwjaarsreceptie is uitsluitend toegankelijk voor leden, pers en genodigden. HSMAI is het grootste business-to-business beroepsnetwerk voor marketing-, sales- en communicatieprofessionals in de gastvrijheidsindustrie.

HSMAI: Co-creatie biedt kansen

Reageer op dit artikel