nieuws

Huis ter Duin betaalt benzine gasten

Hotel

Het vijfsterrenhotel Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk gaat de brandstofkosten voor organisatoren van meerdaagse evenementen vergoeden. Debet aan deze actie is de vulkaanuitbarsting op IJsland die het vliegverkeer afgelopen week geheel platlegde.

Huis ter Duin betaalt benzine gasten

‘De vulkaanuitbarsting heeft ertoe geleid dat diverse bijeenkomsten in Europa zijn geannuleerd. Een groot deel van deze bijeenkomsten wordt de komende tijd weer teruggeboekt. Daar willen we met deze actie op inspelen,’zegt Stephan Stokkermans, commercieel directeur.

Hij vervolgt: ‘Veel bedrijven zoeken nu naar een oplossing dichter bij huis. Een locatie die makkelijke bereikbaar is en genoeg parkeerfaciliteiten heeft. Om onze opdrachtgevers op weg te helpen, betalen wij de brandstofkosten.’

De bijeenkomst moet wel voor 1 juni plaatsvinden.

Reageer op dit artikel