nieuws

Hyatt neemt hotels LodgeWorks over

Hotel

Hotelmanagement- en ontwikkelingsbedrijf LodgeWorks verkoopt 24 hotels aan de Hyatt Hotels-groep. Het gaat om hotels in de Verenigde Staten.

Hyatt neemt hotels LodgeWorks over

Met de overname is een bedrag van ruim 800 miljoen dollar (zo’n 575 miljoen euro) gemoeid, meldt Hotelnewsnow.com.

Nieuwe naam

De hotels krijgen allen een nieuwe naam. Vijf ervan worden Hyatt Hotels, 16 anderen gaan Hyatt Summerfield Suites heten. Hyatt Place Madison/Downtown, Hyatt Summerfield Suites Boston/Burlington en Hyatt Summerfield Suites Philadelphia/Plymouth Meeting vallen al onder Hyatt-merk. Dit kan omdat LodgeWorks en Hyatt al jaren aan elkaar gelieerd zijn. Het ‘omnummeren’ gaat allemaal vanaf het derde kwartaal van dit jaar gebeuren.

Nieuwe markten

Door deze overname is Hyatt binnenkort actief op negen markten in Amerika, waar ze tot dusverre nog geen positie hadden. Het bedrijf verwacht zelf dat de aankoop voor 2012 al positief zal uitpakken voor het resultaat.

Meer over Hyatt-hotels:

Reageer op dit artikel