nieuws

Ibis hotel beperkt douchetijd met zandlopers

Hotel

Ibis Hotel Rotterdam Vlaardingen heeft duizend zandlopers voor onder de douche uitgedeeld in winkelcentrum Liesveld in Vlaardingen. Het hotel wil zo proberen de douchetijd te beperken en het overmatig gebruik van warm water tegen te gaan.

Ibis hotel beperkt douchetijd met zandlopers

De ‘douchecoaches’ werden niet uitgedeeld aan de eigen hotelgasten, maar aan het publiek in Vlaardingen. De wethouder van Milieu van Vlaardingen nam de eerste zandloper in ontvangst.

‘Met deze actie willen wij de inwoners wijzen op de kleine dingen die zij kunnen doen om het milieu te sparen, daarnaast levert een dergelijke actie in de meeste gevallen ook nog een besparing op voor de portemonnee’, zei General Manager Lucas Ensing van Ibis Rotterdam Vlaardingen.’

Met deze actie zoekt ibis Rotterdam Vlaardingen aansluiting bij de gemeentelijke activiteiten ter verbetering van het milieu. Vlaardingen is namelijk de groenste stad van Nederland. De actie behoort tot de reeks van ibis ISO 14001 acties die alle elf Ibis hotels jaarlijks in Nederland uitvoeren.

Reageer op dit artikel