Ibis opent 100.000ste hotelkamer

Ibis opent 100.000ste hotelkamer

Ibis heeft haar 100.000ste hotelkamer in gebruik genomen. De kamer bevindt zich in het Ibis City West Hotel in Munchen. In totaal heeft Ibis wereldwijd 847 hotels. De keten staat te boek als de grootste hotelgroep van Europa. Op de wereldranglijst neemt Ibis de vierde positie in.

Het design van de 100.000ste kamer wordt overal ter wereld doorgevoerd. Dit is al gebeurd bij ongeveer 25.000 hotelkamers.

Nieuw restaurant

Ibis - onderdeel van de Accor groep - presenteerde tegelijk met de in gebruik name van de 100.000 ste hotelkamer ook het nieuwe restaurantconcept Oopen. Gasten kunnen in Oopen hun eigen menu samenstellen, waarna koks in het zicht van de klant de gerechten klaarmaken.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.